Taoism - Librărie online

SUMAR

- - Home

- - Taoism
- -
Izvoare
- -
Maeștrii
- -
Hui Neng

- -  Tao
- - 
Yin-Yang
- - 
Vidul
- - 
Nonacțiunea
- - 
Meditația
- - 
Articole

- - I Ching
Consultă oracolul online

- - Cursuri online
Cursuri de taoism expediate prin email

- - Librărie
Cărți de taoism tipărite sau în format electronic
- - Bibliografie
Cărți publicare în românește

- - Newsletter
Fii la curent cu noutățile care te interesează.

Bun venit la librăria online de taoism!

Librăria noastră conține în acest moment cărți tipărite și cărți electronice (e-books) cu subiecte legate de taoism. Alege titlul dorit, introdu numărul de exemplare dacă e mai mare de 1 și apasă butonul "Cumpără". Vei fi condus/ă automat la formularul de comandă. Completează formularul și apasă butonul "Trimite". Dacă vrei să comanzi mai multe titluri, apasă linkul "Continuă să cumperi" din formular și repetă operațiunea de mai sus.

Cărțile comandate sînt expediate în maximum 10 zile de la confirmarea plății prin colet poștal (în cazul lucrărilor tipărite). În cazul lucrărilor editate în format electronic (ebook) expedierea se face prin email către adresa ta introdusă în formularul de comandă, imediat după confirmarea plății.

Cum plătești - Prin mandat poștal pe adresa
Georgeta Tivică, OP 61 - CP 91, București, sector 4. - Dacă optezi pentru plata prin carte de credit sau PayPal, alege această opțiune la completarea formularului de comandă online iar noi îți vom indica adresa online unde poți completa formularul de plată.

    NOTĂ: Plățile prin carte de credit, online, sînt procesate de PayPal sau de 2Checkout , ambele firme bine cunoscute din Statele Unite.

ATENȚIE! Plata se efectuează înainte
și NU după primirea coletului

După completarea formularului de comandă și expedierea lui vei primi o confirmare prin email a comenzii și a sumei totale de plată. Dacă nu ai primit confirmarea, verifică folderul de spam sau scrie-ne pe adresa contact@taoismonline.org.

    -> Mai multe detalii despre publicațiile noastre afli dacă expediezi un email cu întrebările tale pe adresa contact@taoismonline.org.

    -> Nu știi ce sînt publicațiile electronice (ebook)? dă click aici.


powered by FreeFind

Lucrări în stoc la 10 aprilie 2013

Inițiere în taoism, vol. 1Inițiere în taoism, vol. 1 - Jean Chiriac

Cartea este compusă din cele 10 lecții ale cursului online de taoism, nivelul 1 (Ce este taoismul?). Lecțiile sînt adaptate pentru versiunea tipărită. Cartea mai conține o scurtă introducere, dicționarul de taoism și versiunea în limba română a Tao-te ching.

Versiune tiparită - Preț: 12 lei.

De la taoism la zenDe la taoism la zen - Jean Chiriac

O culegere de eseuri despre taoism și zen care abordează cîteva puncte sensibile ale celor două doctrine. O parte din eseuri au fost publicate în revista de psihanaliză OMEN.

Versiune electronică (PDF) - Preț: 6,50 lei.

Tao în aforismeTao în aforisme - Chuang Tzu
Selecție de texte și comentarii de Jean Chiriac.
Ediția a II-a revăzută și adăugită

Tao în aforisme este o culegere de texte alese din cartea Chuang Tzu , comentate într-un limbaj accesibil cititorilor moderni. Textele se referă la experiența lui Tao, temă principală în taoismul tao-chia. Cartea are o introducere suibstanțială despre ce este taoismul scrisă într-un limbaj modern și accesibil.
-> Citește un extras
aici .

Versiune electronică (PDF) - Preț: 10,50 lei.

Initiere in taoismInițiere în taoism (vol. 1 și 2) - Jean Chiriac

Cartea include cele 3 niveluri ale cursului online de inițiere în taoism plus cele două dicționare, de taoism și de I-ching. Această versiune a cursului nu oferă acces la testele online de auto-evaluare, la suportul prin email și diploma de participare. Mai multe detalii despre curs - click aici .

Versiune electronică (PDF) - Preț: 15 lei


Copyright, 2013, Calea vidului perfect. Toate drepturile rezervate.

logo