I Ching > Asistenţă online

Asistenţă online

Dacă ai nevoie de ajutor la consultarea oracolului I Ching sau pentru explicarea semnificaţiei răspunsului, citeşte această pagină.

Cum procedezi

[1] Consultă oracolul cu aplicaţia noastră.

[2] Achită taxa de consultaţie (vezi mai jos) şi trimite-ne un email pe adresa contact@taoismonline.org cu detaliile următoare:

    - numărul hexagramei şi poziţia trăsăturilor care se modifică (dacă sînt);
    - întrebarea pusă;
    - contextul social, adică cît mai multe informaţii despre problema ta ca să ne facem o imagine cît mai precisă despre ce e vorba.

[3] Dacă nu ştii cum să formulezi întrebarea, achită taxa de consultaţie şi expediază-ne un email cu detalii despre problema ta iar noi îţi vom sugera cum să formulezi cît mai bine întrebarea.

[4] Dacă nu ştii ce este oracolul I Ching, dă click aici.

  • Tarif (o consultaţie) 45 lei (circa 10 USD)
     
  • Plăteşte acum prin carte de credit sau PayPal (nu e nevoie de cont cu PayPal dacă doreşti să plăteşti prin carte de credit). Apasă butonul de mai jos şi urmează instrucţiunile:

 

IMPORTANT: După efectuarea plăţii primeşti răspuns în maximum 2 zile lucrătoare. Asigură-te că ai introdus adresa noastră de email în agenda ta de contacte pentru a evita respingerea mesajului nostru ca spam.

Dacă nu primeşti nimic de la noi în intervalul precizat, contactează-ne -> apasă linkul Contact de mai jos şi completează formularul online.

<- Acces la aplicaţia online


Home | Condiţii de utilizare | Politica de confidenţialitate | Contact

Copyright Calea vidului perfect, 2017. Toate drepturile rezervate.

logo