Taoism > Cursuri online

SUMAR

- - Home

- - Taoism
- -
Izvoare
- -
Maeștrii
- -
Hui Neng

- -  Tao
- - 
Yin-Yang
- - 
Vidul
- - 
Nonacțiunea
- - 
Meditația
- - 
Articole

- - I Ching
Consultă oracolul online

- - Cursuri online
Cursuri de taoism expediate prin email

- - Librărie
Cărți de taoism tipărite sau în format electronic
- - Bibliografie
Cărți publicare în românește

- - Newsletter
Fii la curent cu noutățile care te interesează.

Ce sînt cursurile de taoism?

Taoismul este un mode de viață în armonie cu Tao sau cu tendințele naturale din jurul nostru. Această metodă a fost descrisă de Lao-tzu și urmașii săi ca Chuang-tzu și Lao Tzu. Esența experienței trăirii taoiste este Tao Te Ching, manualul de înțelepciune scrisă de Lao Tzu la cererea lui Yin Hsi.

cursuri de taoism pentru incepatoriScopul acestei scrieri nu este numai simpla vorbărie despre spiritualitate, ci acela de a ne învăța despre Calea succesului și realizării indiferent de timpurile prin care trecem: de progres sau criză.

Cursurile noastre sînt inspirate din aceste resurse și au ca scop ghidarea celor care caută o modalitate pragmatică de abordare a provocărilor vieții de zi cu zi.

Pe scurt, te inițiem în elementele de bază ale taoismului - tao, yin-yang, wu, wu-wei etc. - și îți vorbim despre Tao Te Ching și Lao Tzu. Te introducem în oracolul I Ching - metoda de consultare și semnificația răspunsurilor la întrebările tale. Și nu în ultimul rînd, îți oferim sugestii despre cum să aplici învățăturile Tao în viața ta de zi cu zi!

Cursurile noastre sînt expediate prin email (vezi avantajele aici) sub formă de lecții (ca și orice mesaj de tip email). Lecțiile sînt trimise cu o frecvență de o lecție la două zile, începînd din momentul înregistrării.

Mai oferim și ajutor și sfat online, gratuit, dacă dorești să afli mai mult.

Dorești mai multe informații despre cursurile noastre? Dă click aici să accesezi pagina de întrebări și răspunsuri.


powered by FreeFind

Lista cursurilor disponibile
la data de 1 august 2014

I-ching profetii chinezestinou  Curs rapid de divinație prin I Ching pentru începători. (Versiunea prescurtată a nivelului 2 al cursului de inițiere în taoism). 10 lecții + bonus + workshop. Detalii aici.

Cursuri de prezentare generală

Cursuri de inițiere

icon Filozofia Yin-Yang
Curs format din 8 lecții care abordează istoricul, semnificația și simbolismul conceptelor yin și yang.
Informații și înscriere

iconLao Tzu și Tao Te Ching
Explică succint și pe înțelesul tuturor conceptele de bază din Tao Te Ching: tao, yin-yang, wu, wu-wei, spiritul văii, p'u etc. Informații și înscriere

iconInițiere în taoism
Acesta este primul pas în înțelegerea taoismului. Te învățăm despre bazele taoismului, metoda de consultarea a oracolului
I Ching și meditația în taoism. Cursul este format din trei niveluri. Îți arătăm cum taoismul și I Ching lucrează împreună.

Notează că fiecare modul poate fi luat separat. Totuși, îți sugerăm să le iei împreună ca să beneficiezi de discontul de 35% Mai multe informații aici.

Iată lista modulelor:

Nivel 1- Îți explică conceptele de bază ale taoismului, ca de pildă: tao, yin-yang, wu, wu-wei etc. Informații și înscriere

Nivel 2 - Înveți despre cum să folosești oracolul I Ching în viața de zi cu zi. Informații și înscriere

Nivel 3 - Tratează despre meditația în taoism. Îți explică conceptul minții vide și avantajele realizării vidului mental.
Informații și înscriere .

Cursuri practice

iconPractica tao(ismului) în viața de zi cu zi (deocamdată numai în limba engleză). Ia legătura cu noi pentru detaliile despre înscriere, conținut și cost. Adresa noastră: contact@taoismonline.org.


Home | Condiții de utilizare | Politica de confidențialitate | Politica de returnare | Contact

Copyright, 2014, Calea vidului perfect. Toate drepturile rezervate.

logo