Taoism - Filozofie şi practică


Condiţii de utilizare pentru cursurile online de taoism

Cursurile online de taoism oferite de societatea de taoism Calea vidului perfect (numită în continuare CVP) sînt obiectul următoarelor condiţii de utilizare:

Obligaţiile CVP
CVP se obligă:
- Să ofere cursantului cursurile şi lecţiile cumpărate;
- Să respecte termenele de înscriere şi de predare;
- Să ofere cursantului informaţiile necesare urmării cursurilor;
- Se respecte politica de confidenţialitate.

Obligaţiile cursantului
Cursurile online de taoism sînt expediate de CVP prin email, la adresa indicată de cursant, după achitarea taxei de înscriere. Cursantul se obligă:
- Să achite în avans taxa de înscriere;
- Să ofere CVP o adresă validă de email;
- Să se asigure că atît contul cît şi clientul său de email pot recepţiona mesaje în format html;
- Să se asigure că email-urile cu lecţiile expediate de CVP nu sînt respinse ca spam de provider-ul contului de email.

Limita responsabilităţilor
- CVP nu garantează compatibilitatea cursurilor şi resurselor sale web cu software-ul cursantului.
- CVP nu garantează expedierea cursurilor la termenele stabilite în paginile de înscriere în cazul în care cursurile nu sînt recepţionate de cursant datorită viciilor propriului său software sau ale celui utilizat de provider-ul contului de email al cursantului. În această categorie intră şi respingerea email-urilor CVP calificate drept spam de către provider-ul contului de email al cursantului.
- CVP nu răspunde de întîrzierea la înscrierea cursantului în cazul întîrzierii, amînării sau anulării plăţii taxei de curs datorate cursantului sau mijloacelor de expediere a taxei de înscriere.
- CVP nu se obligă la nici un fel de despăgubiri sau returnarea taxei de înscriere în cazul în care cursantul nu a respectat condiţiile de înscriere şi de utilizare a cursurilor online.
- CVP nu garantează funcţionarea (uptime) 100% serverelor pe care le utilizează pentru expedierea cursurilor. În cazul defecţiunilor datorate provider-ului de servicii internet, CVP nu poate fi făcută responsabilă pentru întîrzierile sau omisiunile în înscrierea cursantului sau expedierea cursurilor către acesta.

Copyright
Cursurile online de taoism sînt realizate de societatea română de taoism Calea vidului perfect . Ele sînt protejate de legea dreptului de autor. Cursurile pot fi utilizate numai pentru studiul personal; ele nu pot fi înstrăinate, copiate prin orice mijloace sau citate fără acordul scris al proprietarului.

În cazul depistării unor nereguli privind aceste condiţii de utilizare vă rugăm să le semnalaţi prompt la adresa de email: contact@taoismonline.org.

Detalii de contact aici.


© Calea vidului perfect, 2016.

sigla